In cautarea unei bone (II)

3. Bona recomandata

 

O varianta ceva mai linistitoare care nu exclude insa necesitatea verificarii bonei. Un avantaj il constituie de la inceput recomandarea facuta, insa si aici trebuie sa fiti atenti la substanta recomandarii: daca sunt vizate calitatile profesionale ale bonei sau mai mult tipul personalitatii sale, faptul ca cel care face recomandarea a placut bona doar datorita felului ei de a fi, etc.

 

Oricum ar fi, este o varianta care va asigura liniste.

 

 

4. Bona de la agentie

 

Merita, dar costa. Alegerea bonei printr-o agentie specializata inseamna cheltuieli suplimentare, iar acestea ar putea fi un prim dezavantaj. Altele pot aparea, cu titlu de exemplu, in functie de:

- rapiditatea si seriozitatea cu care este tratata cererea dvs.

- profesionalismul cu care este realizata cautarea si selectia bonei

- conditiile contractuale, fiind vizata in principal posibilitatea de inlocuire a bonei, daca aceasta nu corespunde cerintelor dvs.

 

Cautarea bonei prin agentie are insa si avantaje:

- va poate scuti de pierderea timpului, de disconfortul cautarii si verificarii bonei

- dispunand de baze de date proprii, gasirea bonei de catre agentie se poate realiza intr-un timp relativ scurt, aceasta in functie si de cerintele si conditiile impuse de dvs.

- verificarile facute de agentie sunt destul de riguroase

- unele agentii realizeaza si testarea psihologica a bonelor,

- aveti posibilitatea de inlocuire a bonei care pe parcursul colaborarii cu dvs. se dovedeste a fi necorespunzatoare in raport cu cerintele dvs. .

 

Si in cazul agentiilor trebuie sa fiti foarte atenti. Inainte de a incepe colaborarea cu o agentie, interesati-va de experienta si referintele legate de activitatea sa.

 

La urma urmei sunt banii dumneavoastra, iar scopul colaborarii cu agentia vizeaza ingrijirea copilului dvs. Oare nu acesta este lucrul cel mai important?